Vi præsenterer: Den nye TUNBottle.
Mindre emissioner, mere værdi.

Sætter nye standarder

TUNAP GROUPs vision har altid været at bidrage til en bedre verden ved at udvikle bæredygtige løsninger inden for rengøring, beskyttelse og pleje. Med vores seneste udvikling, den nye TUNBottle, har vi konsekvent fulgt denne tilgang.

Gennem den mest bekvemme anvendelse af produktet, en bæredygtig bortskaffelse af emballagen og ved at reducere CO2, har vi udviklet et emballagealternativ, der er så bæredygtigt som muligt på grund af vores muligheder. Ydermere beviser tilsætningsstoffernes ydeevne endnu en gang, at vi har skabt en top-notch kemisk løsning i dokumenteret TUNAP kvalitet.

Gennemprøvet TUNAP-kvalitet i en ny form

Et unikt og innovativt design

Siden de tidlige år med TUNAP har vi skabt unikke tilsætningsstoffer. Nu var det tid til at tænke på en unik emballage. Ideen om formen opstod ved at se på hjertet af køretøjet: motoren.

Ved at dreje komponenten af injektoren blev den grundlæggende form af TUNBottle født. Visuelt er det den konsekvente ækvivalent til motorkomponenten.

Den nye form har også meget praktiske fordele, når den bruges: Flaskehalsen passer nu perfekt til dimensionerne på brændstofpistolen for at overvinde fejltankningshæmmeren.

Udover det innovative design og den praktiske anvendelse, skal det ikke nævnes, at tilsætningsstoffet naturligvis stadig er kendetegnet ved højeste produktkvalitet - præcis som du er vant til fra TUNAP.

Transformationen fra injektor til TUNBottle

Funktioner af TUNBottle

TUNBottle
 

Fordele ved TUNBottle

Fast
Hurtig applikation
Et-trins-applikationen sparer tid og øger produktiviteten. Fjern blot låget og fyld produktet i tanken.
Smart
Smart design
Det smarte design af TUNBottle kommer med en speciel flaskehals. Den passer perfekt til størrelsen af brændstofpistolen for at åbne fejltankningshæmmeren og derved forhindre fejltankning.
Safe
Sikker og lugtfri
TUNBottle kan let lukkes igen efter hældning af produktet, og den hæmmer også ubehagelig lugt. Den børnesikrede lås og taktile advarselsskilte gør den velegnet til slutforbrugere.
Easy
Nem genbrug
Genbrug er nu endnu nemmere. Der er ikke længere behov for at adskille forskellige materialer ved bortskaffelsen: Den nye TUNBottle er 100 % genanvendelig.

Nem påføring, nem bortskaffelse

Open the TUNBottle
Åbn TUNBottle
Åbn låget på TUNBottle: microflex® 984 er til alle (bio)dieselmotorer, microflex® 974 til alle benzin-(ethanol)motorer (EURO 6).
Add the Product to the Tank
Tilføj produktet til tanken
Fyld TUNBottle og tøm den helt. Du vil bemærke, at den slanke flaskehals passer perfekt ind i tanken, og derved overvinder fejltankningshæmmeren.
Dispose it Easily
Bortskaf det nemt
Når du har tømt flasken helt, sættes låget på igen og skrues fast. Husk at smide TUNBottle i skraldespanden kun for plastemballage.

Støtte til en cirkulær økonomi

At give PET et nyt liv

Gennem de seneste år har den cirkulære økonomi-model vundet indpas i politik, industri og samfund. Begrebet cirkulær økonomi er baseret på en simpel idé: reparation, genbrug, genbrug.

Vores tilgang er baseret på dette koncept, det vil sige at give plastik et nyt liv og at revurdere materialet, der forhindrer det i at trænge ind i biosfæren.

Fremstillet af 80% genanvendt PET

Med den nye TUNBottle er det lykkedes at udvikle en emballageløsning, der er lavet af 80 % genbrugt PET-materiale.

Dette gjorde det muligt for os at reducere mængden af syntetiske råvarer til et minimum. Efter brug returneres 100 % af TUNBottle til genbrugssystemet.

En mere bæredygtig løsning

Et af vores hovedmotiver for udviklingen af den nye emballage til direkte injektorbeskyttelsesprodukter var at skabe en mere bæredygtig løsning. Skiftet fra den tidligere blikemballage til genanvendt PET har bragt os et afgørende skridt nærmere dette mål.

Ikke alene er produktionen af PET mindre energikrævende end produktionen af blikflasker. Yderligere energibesparelsespotentiale skyldes den væsentligt lavere vægt af en PET-flaske - hvilket resulterer i lavere brændstofforbrug og mindre slitage på transportkøretøjet.

Samarbejde med ClimatePartner

Vi er opmærksomme på, at uanset hvor meget drivhusgasser vi reducerer, vil der altid være en vis mængde restudledning. Ikke desto mindre er TUNBottle vores første 100 % klimaneutrale emballage.

For at nå dette mål valgte vi at tage ansvar og samarbejde med ClimatePartner, en organisation, der støtter og fremmer klimabeskyttelsesprojekter verden over. Med vores offsetprojekter støtter vi et plastikfrit hav og opbygningen af vindenergimuligheder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skifter TUNAP til PET-flasker?

Med den nye emballage ønsker vi at gøre applikationen nemmere for vores kunder. I den tidligere emballage skulle der møjsommeligt monteres en tud på blikdåsen inden påfyldning. TUNBottle kræver ingen ekstra tud, når produktet fyldes i tanken. Med den nye flaske overvindes fejlpåfyldningshæmmeren uden besvær - de tekniske specifikationer opfylder kravene. Dette sparer ekstra materiale og tid.

I hvilken flaskestørrelse fås TUNFoskelen?

TUNBottle fås (i øjeblikket) i én flaskestørrelse: med en kapacitet på 200 ml til brændstofvarianterne diesel (984) og benzin (974). Fyldningsmængden når normalt til bunden af ​​flaskehalsen.

Hvordan blev designet af TUNBottle udviklet?

Flaskedesignet på den nye TUNBottle er modelleret efter omridset af en injektor. Når man vender rundt på komponenten, er formen af ​​en flaske genkendelig. Således afspejles anvendelsen af ​​produktet nu også i flaskens design. Derudover scorer den nye form også fra håndteringsperspektiv – flasken ligger ganske behageligt i hånden.

For hvem tilbyder de nye TUNBottle-fordele?

Den nye emballage giver fordele for brugeren og miljøet. Når man ser på applikationen, er TUNBottle meget nemmere at håndtere. Ingen ekstra tud er nødvendig, en ren fyldning er mulig, ligesom lugtforebyggelse efter brug sikres gennem let genlukning af flasken. Desuden kan brugeren nemt genbruge emballagen ved at returnere den til det dobbelte system (plastaffald)

Hvilken indflydelse har den nye emballage på transport og opbevaring?

Udskiftning af emballagemateriale har mange fordele med hensyn til transport og opbevaring. På den ene side er det nye materiale meget lettere - dette resulterer i mindre brændstofbehov og mindre CO2-emissioner under transporten. Til gengæld er det syntetiske materiale modstandsdygtigt over for rustdannelse.

Hvordan passer produktet og emballagen sammen?

Selve produktet har en positiv effekt på bilen ved hjælp af motoreffektivitetsteknologien, hvorved emissionerne kan reduceres og bilens ydeevne kan øges med det samme. Med den nye emballage bliver begge aspekter også optimeret. På grund af lettere materiale og et bedre PCF (Product Carbon Footprint) gennem hele emballagens livscyklus (fra produktion til brug) er emissionerne lavere. Derudover er ansøgningen mere bekvem, hvilket kan have en positiv effekt på hele ansøgningsprocessen på værkstedet.

Hvad betyder ikonerne på etiketten?

Klimaneutralt ikon: Står for en 100 % klimaneutral emballage. 80 % genbrugsikon: Står for det materiale, der bruges til denne emballage, som er lavet af 80 % genbrugt syntetisk materiale. TÜV-certifikat: Står for bevist effektivitet af produktet inden for områderne reduktion af udstødningsemissioner, reduktion af brændstofforbruget og forøgelse af motoreffekten.

Skal jeg bruge en tud for at fylde produktet i tanken?

Med den nye TUNBottle behøver du ikke en tud. De tekniske specifikationer af flaskehalsen er i overensstemmelse med standarden og er i stand til at overvinde fejlpåfyldningshæmmeren.

Er produktet egnet til slutforbrugere?

Produkterne 984 og 974 er også velegnede til slutforbrugere, da de har de nødvendige funktioner, såsom børnesikring og taktile advarselsskilte.

Hvilken slags syntetiske materialer bruges?

TUNBottle er lavet af følgende syntetiske materialer: rPET (genanvendt polyethylenterephthalat), PET (polyethylenterephthalat), rPP (genanvendt polypropylen), HD-PE (højdensitetspolyethylen).

Hvad mener vi med fælles ansvar?

Med fælles ansvar mener vi, at TUNAP bidrager i forskellige miljøprojekter. Desuden lægger vi meget arbejde i forskning og udvikling, fordi vi stræber efter at øge rPET-andelen. Vi vil gerne opfordre dig som vores kunde eller bruger af produktet til at tænke grundigt over bortskaffelsen: Lad være med at bryde cyklussen og bortskaffe flasken korrekt.

Hvilket bæredygtigt projekt støtter TUNAP?

Vi støtter et rent hav-projekt kaldet "Plastic Bank" og udviklingen af vindenergi. Du kan finde yderligere information her.

Kan TUNBottle genbruges?

TUNBottle er hovedsageligt lavet af rPET (og PET), som er 100% genanvendeligt. Ved korrekt bortskaffelse føjes TUNFlasken til plastbortskaffelsescyklussen og kan genbruges i overensstemmelse hermed.

Kan låget også genbruges?

Låget er lavet af rPP (genanvendt polypropylen) og HD-PE (high density polyethylen) og er også 100 % genanvendeligt.

Hvilke fordele har PET sammenlignet med andre emballagematerialer?

PET har på grund af sin lave vægt fordele under transport – glas er meget tungere og forårsager derved højere brændstofforbrug og emissioner. PET-materiale er 100 % genanvendeligt: ​​Det kan genbruges efter påføring. PCF er ret lav sammenlignet med andre materialer såsom glas eller blik, hvilket fører til en lavere miljøbelastning.

Hvor høj er genanvendelsesprocenten for PET?

Genanvendelsesprocenten beskriver andelen af ​​genanvendte råvarer fra en befolkning. Genanvendelsessatserne varierer fra land til land. I 2017 blev i alt 99 % af plastikaffaldet genanvendt i Tyskland. Mekanisk genanvendelse udgjorde 46 % og energigenvinding for 53 %.

Hvad er en korrekt bortskaffelse af PET?

Korrekt bortskaffelse er vigtig for korrekt genanvendelse af TUNFoskelen. TUNBottle skal smides i plastaffaldet - den grønne genbrugscirkel står på flaskeetiketten som indikation. Inden flasken smides i plastaffaldet, skal den tømmes helt og låget skrues på igen (følg altid de landespecifikke bortskaffelsesregler).

Hvad sker der med en TUNBottle, der bortskaffes sammen med restaffaldet?

Hvis TUNBottle ikke føres ind i det dobbelte system (f.eks. via den gule sæk eller plastaffald generelt) og ender i restaffaldet, bruges den til energigenvinding - den forbrændes normalt. PET har en høj brændværdi, der kan sammenlignes med papir, træ eller brunkul. Derfor bruger forskellige industrier som cementindustrien dette råmateriale til at fyre forskellige ovne.