Kølevæsketank i motorinteriør

Kølesystem

Kølerforsegling | Kølerrens | Termisk beskyttelse | Højteknologisk kølevæskesystem | Intercooler-rens

TUNAP Kølesystem: Forseglet. Rent. Fejlsikkert.

Ved hjælp af TUNAP kølesystemprogrammet kan du opretholde systemets funktionalitet, undgå motorskader ved overophedning og bidrage til beskyttelse og opbevaring af køretøjets værdi gennem effektiv og økonomisk rengøring.

TUNAP-systemet har i mange år bevist sin værdi i tusindvis af personbiler og køretøjer.

Anvendelsesområde

Kølerforsegling

For at øge pålideligheden og beskytte kølesystemet mod lækage. Forsegler permanent hårfine revner og lækager. Forhindrer forseglingssvedning og tab af kølevæske.

Kølerrens

Specielt rengøringsmiddel til moderne højtydende køle- og varmesystemer, der ikke skummer og ikke indeholder syre. Opløser og binder fedtede rester. Infiltrerer og fjerner slam og korrosionsaflejringer. Neutraliserer kalk og aflejringer.

Termisk beskyttelse

Et ultramoderne og miljøvenligt syntetisk kølesystemstof i koncentreret form. For at sikre kølesystemets funktionalitet. Omdanner rust og kalk til vandopløselige stoffer. Når det anvendes i forbindelse med TUNAP-indikatorlampen, giver dets fluorescerende komponenter mulighed for hurtig og præcis lokalisering af lækager i køleområdet.

Højteknologisk kølevæskesystem

Ny, høj-effektiv og permanent beskyttelse i alle moderne højtydende krydsflowkølesystemer med flowaktivatorer og lavt indhold af flydende kølemiddel. Forhindrer mikroskopisk lækage af enhver type. Produktet forbliver fuldt effektivt, indtil næste kølevæskeskift.

Intercooler-rens

Meget effektiv rengøringsmiddel til ekstern intercooler-rens indeholdende aluminium-korrosionsbeskyttelse. Aktivt overfladestof fjerner pålideligt rester fra insekter og byggepladser. Beskytter mod saltvandspåvirkninger. Undgår overophedning og garanterer optimal motorydelse.

Kølesystemrengøring - Sammenligning

Bestseller

Professional 142 Kølesystem-forseglingsmiddel
Professional 143 Kølesystem-rengøringsmiddel