Viskerblad rengør en våd forrude

Bil Udvendigt

Karrosseri | Ruderengøring | Ruder

TUNAP Karrosseri-plejeprogram:

Ung mekaniker i bilværksted, der skifter bilens forrude

Lækageforseglingsmaterialer, der er gode til at arbejde og har de bedste forseglings- og korrosionsbeskyttelsesegenskaber, er helt afgørende for dagens karrosserier. UV-modstand og høj elasticitet ved alle temperaturer sikrer langvarig rustbeskyttelse. Takket være den nyeste MS polymer®-teknologi fremstilles materialet uden primer, kan svejses og lakeres.

Klæbemidler

Klæbemidler er en uundgåelig del af bilproduktionen i dag. Moderne bilkarosserier med høj stivhed er kun blevet mulige via ny teknologi, såsom klæbemidler.

Du kan være på den sikre side, uanset hvad du vil gøre med materialerne, med TUNAP-karosseriplejeprogrammet.

Forsegling

Alle metalforbindelser skal forsegles for at opnå komfort og beskyttelse mod korrosion. Kontaktkorrosion forhindres, når forskellige materialer kommer i kontakt med hinanden. Med moderne TUNAP-tætningsmidler, der anvender en MS®-base, har du fremragende behandlingsegenskaber kombineret med evnen til at svejse og male det over.

Beskyttelse

Kun de mest moderne korrosionsbeskyttende kemikalier kan sikre langsigtet rustbeskyttelse. Høj elasticitet samt høje slid og krybende egenskaber er kendetegnene for vores produkter.

Vinduesruderengøring med Human Technology®

  • Ingen allergifremkaldende parfume eller farvestof
  • Ingen opløsningsmidler indeholder hexan
  • Meget god rengøringsevne i henhold til DEKRA

Vores nye TUNAP Human Technology® bidrager til at bevare helbredet og miljøet. Kundevenlige værksteder skiller sig således ud i forhold til konkurrenterne.

Bestseller