Privatlivspolitik og samtykke til brug af data hos TUNAP

Databeskyttelse er et spørgsmål om tillid og vi sætter stor pris på din tillid. Vi respekterer dit privatliv. Vi har forpligtet os til at beskytte og indsamle, behandle og bruge dine personoplysninger udelukkende i overensstemmelse med lovbestemmelserne. For at gøre dit besøg på vores hjemmeside sikker, overholder vi alle gældende lovbestemmelser, når vi behandler dine personoplysninger. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi indsamler og bruger oplysninger.

Du kan udskrive eller gemme dette dokument på din computer ved hjælp af browserens udskrivningsfunktion.

Ved at acceptere følgende privatlivspolitik accepterer du, at TUNAP indsamler, behandler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med alle databeskyttelseslove og følgende bestemmelser.

1 Kontorets ansvarlige

Kontorets ansvarlige for indsamling, behandling og brug af dine personoplysninger, som defineret i den tyske databeskyttelseslov, er

  • TUNAP GmbH & Co. KG, Bürgermeister-Seidl-Straße 2, 82515 Wolfratshausen, Tyskland;
  • TUNAP Deutschland Vertriebs GmbH & Co. Betriebs KG, Bürgermeister-Seidl-Straße 2, 82515 Wolfratshausen, Tyskland;
  • TUNAP Industrie Chemie Verwaltungs GmbH, Bürgermeister-Seidl-Straße 2, 82515 Wolfratshausen, Tyskland;
  • TUNAP Sports GmbH, Bürgermeister-Seidl-Straße 2, 82515 Wolfratshausen, Tyskland.

I det omfang du ønsker at tilbagekalde indsamling, behandling eller brug af dine data hos TUNAP i overensstemmelse med disse databeskyttelsesbestemmelser, bedes du venligst sende denne tilbagekaldelse pr. e-mail, fax eller brev til følgende kontaktadresse:

TUNAP Group, Databeskyttelsesansvarlig, Bürgermeister-Seidl-Straße 2, 82515 Wolfratshausen, Tyskland.

Register over behandlingsoplysninger

2 Indsamling, behandling og brug af personoplysninger

2.1 Personoplysninger

Personoplysninger anses for at være detaljer vedrørende en bestemt eller specifik fysisk persons materielle eller personlige forhold. De pågældende detaljer omfatter dit navn, dit kundenummer, dit telefonnummer og din adresse, samt alle kontooplysninger, som du kommunikerer til os, når du registrerer og åbner din kundekonto. Statistiske data, som vi indsamler fra besøg på vores hjemmeside, kan ikke forbindes direkte med din person, og er ikke inkluderet. Disse statistikker omfatter for eksempel detaljer om de sider, der er særligt populære, eller antallet af brugere, der besøger bestemte sider af vores tilstedeværelse på internettet.

2.2 Kundekonto

For hver kunde, der er behørigt registreret hos os, opretter vi adgangskodebeskyttet, direkte adgang til hans/hendes dataposter (kundekonto) gemt af os. Du forpligter dig til at behandle de personlige adgangsdata med den højeste sikkerhed og ikke gøre dem tilgængelig for uautoriserede tredjeparter. Vi kan ikke påtage os noget ansvar for misbrug af adgangskoder, medmindre vi er ansvarlige for det pågældende misbrug.

2.3 Indsamling, behandling og brug af dine personlige data

Databeskyttelse er meget vigtig for os. Vi overholder derfor strengt de lovbestemmelser, der er fastsat i den tyske Databeskyttelseslov og Telekommunikationslov, når vi indsamler, behandler og bruger dine personoplysninger. Vi indsamler, gemmer og behandler dine data til den samlede håndtering af dit køb, herunder eventuelle efterfølgende garantier, til vores serviceydelser, teknisk administration og vores egne markedsføringsformål. Dine personlige oplysninger videresendes kun til tredjeparter eller sendes på anden måde, hvis dette er nødvendigt med henblik på kontraktbehandling eller regnskab, eller hvis det på forhånd er godkendt af dig. Som led i ordreforarbejdning overdrages de serviceudbydere, som vi bruger i denne sammenhæng (f.eks. speditører, logistiske specialister, banker) de nødvendige data til bestilling og ordrebehandling. De fremsendte data må kun bruges af vores tjenesteudbydere til at opfylde deres opgave. Ingen anden brug af oplysningerne er tilladt, heller ikke sådan brug af en af de udbydere, vi udpeger.

Hvis du har gjort personlige oplysninger tilgængelige for os, bruger vi udelukkende disse med henblik på den tekniske administration af vores hjemmesider, og for at imødekomme dine ønsker og behov, især for at håndtere kontrakten indgået med dig eller for at besvare dine henvendelser.

Der sker ingen videresendelse, salg eller overførsel af dine personlige data til tredjepart, medmindre dette er nødvendigt for kontraktbearbejdning. Som sådan kan det være nødvendigt, at vi videresender vi din adresse og bestillingsdata til vores leverandører, for eksempel når produkter bestilles, eller hvis det kræves til regnskabsmæssige formål. Ellers sker der ikke overførsel af dine data, medmindre du har givet dit forudgående samtykke til dette.

Sletning af dine personoplysninger sker, for så vidt dette ikke strider imod lovbestemt pligt til at opbevare data, og du har gjort krav på at blive slettet, hvis dataene ikke længere er nødvendige for at opfylde formålet med opbevaring af dataene eller hvis opbevaring af data afvises af andre lovmæssige grunde.

Jeg giver hermed mit samtykke til, at TUNAP behandler og anvender mine personoplysninger til at oprette, udføre og håndtere mit kontraktlige forhold med TUNAP.

2.4 Brug af dine data til markedsføringsformål

Udover behandlingen af dine data til at håndtere dit køb hos TUNAP bruger vi også dine data til at kommunikere med dig om dine ordrer, specifikke produkter eller marketingkampagner, og sende dig produkt- og serviceanbefalinger, der kan interessere dig via e-mail. Desuden bruger vi også disse data til at informere dig om sådanne produkter og tjenester, som kan være af interesse for dig pr. post.

Jeg giver hermed mit samtykke til, at TUNAP behandler og anvender mine personlige data til egne markedsføringsformål, for at sende markedsføringsoplysninger til mig via e-mail og post.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til brugen af dine personlige data til markedsføringsformål, uden at pådrage dig andre omkostninger end de, der afholdes for transmissionsformål i overensstemmelse med de gældende basispriser. Meddelelse i tekstform (f.eks. e-mail, fax og brev) er tilstrækkeligt til dette.

3 Cookies

Accept af cookies er en forudsætning for brugen af vores hjemmeside.

3.1 Hvad er cookies?

Cookies og flash-cookies er små filer, der er gemt på dit datalagringsmedie, og som gemmer specifikke indstillinger og data til udvekslingsformål med vores system via din browser. Der er grundlæggende 2 forskellige typer cookie, såkaldte session-cookies, der slettes, så snart du lukker din browser og midlertidige/permanente cookies, der er gemt på din datalagringsenhed i en længere eller ubestemt periode. Ved at gemme cookies hjælper det os til at designe vores hjemmeside og vores tilbud til dig på passende vis, og lette din brug af dem, for eksempel er specifikke indtastninger fra dig gemt, så du ikke behøver gentage dem hele tiden.

3.2 Hvilke cookies bruger TUNAP?

De fleste af de cookies vi anvender, slettes automatisk fra din harddisk ved afslutningen af browsersessionen (dermed navnet session-cookies). Session-cookies er nødvendige for for eksempel at tilbyde dig indkøbskurv-funktionen på tværs af flere sider. Derudover bruger vi også den slags cookies, der forbliver på din harddisk. Ved dit næste besøg genkendes det automatisk, at du allerede har besøgt os, sammen med de indlæg og indstillinger du foretrækker. Disse midlertidige cookies og de permanente (levetid fra 1 måned til 10 år) gemmes på harddisken og slettes automatisk efter den indstillede tid. Disse cookies tjener især til at gøre vores tilbud mere brugervenligt, effektivt og sikkert. Takket være disse filer er det for eksempel muligt for dig at få vist information på hjemmesiden, der er specielt tilpasset dine interesser. Det eksklusive formål med disse cookies er at tilpasse vores tilbud for at imødekomme kundernes behov på en optimal måde, og at det at surfe hos os er så bekvemt som muligt.

3.3 Hvilke data er lagret i cookies?

Ingen personoplysninger gemmes i de cookies, der bruges af TUNAP. De cookies, som vi bruger, kan derfor ikke tilskrives nogen bestemt person og dermed heller ikke til dig. Ved aktivering af cookien bliver der tildelt et identifikationsnummer. Dine personoplysninger kan ikke på noget tidspunkt tilskrives dette identifikationsnummer. Dit navn, din IP-adresse eller lignende data, der ville gøre det muligt at tildele cookien til dig, bruges ikke på noget tidspunkt. På baggrund af cookie-teknologi indsamler vi kun anonymiseret information, f.eks. på siderne for vores hjemmeside, som blev besøgt, de produkter der blev set osv.

4 Log-filer

Når en TUNAP-hjemmeside besøges, overføres brugsdata via den pågældende internetbrowser og opbevares i protokolfiler, såkaldte serverlogfiler. De data, der således gemmes, indeholder følgende data: dato og klokkeslæt for besøget, navn på det websted, der besøges, IP-adresse, referrer-URL (den webadresse, som du kom fra til TUNAP-webstedet), den overførte datavolumen og produkt- og versionsinformation for den anvendte browser.

Underlagt enhver lovbestemt pligt til at opbevare data slettes eller anonymiseres brugerens IP-adresser efter endt brug. Når IP-adresserne anonymiseres, ændres de i en sådan grad, at individuelle detaljer vedrørende personlige eller materielle omstændigheder ikke længere kan tilskrives en bestemt eller specifik person, eller hvis, så kun i form af uforholdsmæssigt stort forbrug af tid, omkostninger og indsats.

Disse logfildata registreres af os i anonymiseret form for at gøre det muligt for os at forbedre vores tilbud og TUNAP-hjemmesiden yderligere, og gøre dem mere brugervenlige, opdage og rette fejl hurtigere og kontrollere serverkapaciteter. Som sådan kan vi for eksempel identificere de tidspunkter, hvor brugen af TUNAP-hjemmesiden er særlig populær, og dermed gøre den relevante datavolumen tilgængelig for at sikre, at fx. brugerens indkøbsoplevelse er så hurtig og bekvem som mulig. Desuden giver analysen af protokollens filer os mulighed for hurtigere at identificere og rette op på eventuelle fejl på TUNAP-hjemmesiden.

Jeg giver hermed mit samtykke til, at TUNAP evaluerer og analyserer de data, der er gemt i de såkaldte protokolfiler, for at optimere TUNAPs hjemmeside og dens brug.

5 Google Analytics

For løbende at forbedre og optimere vores tilbud bruger vi såkaldte sporingsteknologier. Til dette formål bruger vi de tjenester, der leveres via Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruger såkaldte "cookies", tekstfiler, der er gemt på din computer og muliggør en analyse af din brug af hjemmesiden. Oplysningerne om din brug af denne hjemmeside som genereres via cookien, overføres generelt til en server, der drives af Google i USA og gemmes der. I tilfælde af at IP-anonymisering er blevet aktiveret på denne hjemmeside, vil din IP-adresse dog forkortes af Google inden for EU's medlemsstater og i andre lande, der har underskrevet traktaten om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i særlige tilfælde vil den fulde IP-adresse sendes til en server, der drives af Google i USA og blive forkortet der. Efter ordre fra operatøren af denne hjemmeside bruger Google disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden for at sammensætte rapporter om hjemmesideaktiviteter og tilbyde yderligere tjenester i forbindelse med brug af hjemmesiden og internetbrug overfor webstedets operatør. IP-adressen, der sendes fra din browser via Google Analytics, bliver ikke bragt sammen med andre data fra Google. Du kan forhindre lagring af cookies via den tilsvarende indstilling i din browsersoftware; vi skal dog påpege, at du i så fald ikke kan bruge alle funktionerne på dette websted fuldt ud. Du kan desuden forhindre logning af de data, der genereres via cookien af Google, og som vedrører din brug af hjemmesiden (inkl. din IP-adresse) og behandlingen af disse data af Google, ved at downloade og installere browser-plugin'et, der leveres via følgende link http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

6 Google Remarketing

Vores websteder bruger også Google Remarketing, som muligvis viser dig annoncer, baseret på hvilke dele af vores websteder du har set ved at placere en cookie i din webbrowser. Denne cookie identificerer på ingen måde dig eller giver adgang til din computer eller mobilenhed. Du kan til enhver tid forhindre lagring af cookies via den tilsvarende indstilling i din webbrowsersoftware. Vejledningen til fjernelse af cookies fra din computer eller mobilenhed afhænger af operativsystemet og den webbrowser, du bruger. Bemærk dog, at tilbagekaldelse af din aftale om brugen af cookies på vores websteder kan betyde, at du muligvis ikke kan bruge alle de funktioner fuldt ud, som vores websites tilbyder. Hvis du vil fravælge personlig annoncelevering på Googles indholdsnetværk, kan du besøge Googles annoncepræferenceindstillinger. Du kan desuden forhindre logning af de data, der genereres via cookies af Google, og som vedrører din brug af vores hjemmeside (inkl. din IP-adresse) og behandlingen af disse data af Google, ved at downloade og installere browser-plugin'et, der leveres via følgende link http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

7 Adobe Typekit

Vores hjemmeside bruger Adobe Typekit. Typekit er en tjeneste fra Adobe Systems Software Ireland Ltd. ("Adobe"), som giver os adgang til Adobes skrifttypebibliotek. For at de skrifttyper vi bruger kan være synlige for dig, skal din browser oprette forbindelse til en server fra Adobe US, og downloade den skrifttype, der kræves i hvert enkelt tilfælde. Adobe får de oplysninger, at vores hjemmeside er blevet brugt af din IP-adresse.

Du kan få flere oplysninger om Adobe Typekit i Adobes privatlivspolitikker, som du kan finde her:http://www.adobe.com/privacy/typekit.html

8 Automatisk Udlogning / Tidsovervågningsfacilitet

For at logge korrekt ud af vores onlineshop, skal du sørge for, at du altid vælger knappen "Log ud". Du kan finde denne ved at klikke på "Mit TUNAP" i hovednavigationen. Skulle du på et tidspunkt glemme at gøre dette, logger vores system af sikkerhedsårsager automatisk af efter 90 minutters inaktiv online-tid. Dette er ikke en fejl, men sker i stedet for at beskytte dine data.

9 Informationsrettigheder for den Registrerede Person

I overensstemmelse med bestemmelserne i den tyske Databeskyttelseslov omfatter vores kunders rettigheder retten til at få gratis information om de oplysninger, der er lagret om dem, samt retten til at få oplysninger korrigeret, blokeret eller slettet.

Vi tager beskyttelsen af dine oplysninger meget alvorligt. For at sikre at personoplysninger ikke videresendes til tredjepart, bedes du venligst rette din forespørgsel i denne henseende via e-mail eller post sammen med dit kundenummer og personlige oplysninger til:

TUNAP Group, Bürgermeister-Seidl-Straße 2, 82515 Wolfratshausen, Tyskland.

Til Toppen
For at sikre den bedst mulige service, bruger vi Cookies. Ved at bruge vores services accepterer du vores fortrolighedspolitik Fortrolighedspolitik . Luk