Perfekt matchede sæt grønne spraydåser i et værksted

Vedligeholdelsessprays

Human Technology | TUNAP Professionel

TUNAP Human Technology®

Ung mekaniker præsenterer et sæt matchende grønne spraydåser

Gør værkstedet til et bedre sted at være!

TUNAP Human Technology® tilbyder den perfekte harmoni mellem menneskelige behov og moderne teknologi. Vores nyudviklede sortiment af vedligeholdelsesprodukter til daglig brug tilbyder ikke kun effektivitet og funktionalitet, men også særlig opmærksomhed på brugernes sundhed. Mange arbejdere vil løbende håndtere vedligeholdelses- og rengøringsprodukter gennem hele deres arbejdsliv. Og ønsker naturligvis at gøre dette uden nogen indflydelse på deres generelle helbred. Vi ved, at medarbejdervelfærd er en prioritet for dig. Så hvorfor ikke give dit team det allerbedste arbejdsmiljø – hver dag – med TUNAP Human Technology®.

Godt matchet sæt grønne sprøjtedåser

Helbred og Miljø

TUNAP Human Technology® er one-stop-løsningen til din virksomhed. Det nydesignede sortiment omfatter alle de vedligeholdelses- og plejeprodukter, der anvendes til daglig på bilværksteder. Og Human Technology®-værkstedsholderen sikrer, at dit team altid har hurtig og nem adgang til alle de produkter, de har brug for.

  • Enestående kvalitet
  • Hurtig, ren og brugervenlig
  • Optimalt sprøjtemønster
  • Kort fordampningstid

TUNAP Professionel

Godt matchet sæt sorte sprøjtedåser

TUNAP Professionels produktsortiment sætter en ny standard for vedligeholdelse

Sortimentet omfatter alle pleje- og rengøringsprodukter fra rustopløsningsmiddel til fedt, silikone-olier og rengøringsmidler til bremsevedligeholdelsesprodukter. Påføring er enkel, doseres nemt, sprayen er optimal i form og ventilationstiderne korte.

Bestseller

Human Technology® 901 Flydende fedtstrøm
Human Technology® 904 Indvendig komfort

Human Technology®: Bæredygtig og sikker.

Testet af uafhængig organisation
Testet af uafhængig organisation
Uafhængige organisationer bekræfter den høje standard på TUNAP Human Technology®. TUNAP lader frivilligt NSF International, The Public Health and Safety CompanyTM certificere produkterne. NSF-produkter er udviklet for maskiner og udstyr til fødevareforarbejdning - efter tilsvarende strenge krav.
Ingen allergifremkaldende duft- og farvestoffer
Ingen allergifremkaldende duft- og farvestoffer
Traditionelle pleje- og smøremidler indeholder ofte miljø- og sundhedsskadelige stoffer og opløsningsmidler og endda allergifremkaldende parfume- og farvestoffer. Disse ingredienser kan udløse allergi og astma gennem kontakt med huden eller luftvejene. Disse er ved hjælp af den nye TUNAP Human Technology® fuldstændig harmløse. Du kan også bidrage til at bevare sundheden for brugeren på værkstedet og slutbrugeren i sin bil!
Fri for hexan, der beskadiger nervesystemet
Fri for hexan, der beskadiger nervesystemet
Hexan er et farveløst og let flygtigt opløsningsmiddel, som er almindelig anvendt i rensemidler, og som kan føre til irreversible skader på centralnervesystemet. For hyppig kontakt med hexanholdige produkter viser sig gennem hovedpine, følelsesløshed, svimmelhed, hjerneskade og muskellammelse.
Fremtid. Arbejde. Sundhed.
Fremtid. Arbejde. Sundhed.
Unge jobansøgere lægger øget vægt på et sundt og miljøvenligt arbejdsmiljø - et vigtigt kriterium, når der skal vælges erhverv og arbejdsplads. Tilbyd dine medarbejdere et attraktivt arbejdsmiljø og lær dem ansvarlig håndtering med kemi - ved at anvende TUNAP Human Technology® i din virksomhed.

Svar rundt Human Technology®

Hvad skal man tage hensyn til, når bilers indre skal vedligeholdes og plejes?

Vedligeholdelses- og rengøringsprodukter har stor indvirkning på luftkvaliteten i bilen og på passagerernes sundhed. Mange traditionelle vedligeholdelses- og plejeprodukter, der anvendes inde i bilerne, er dog sundhedsmæssigt problematiske, eller knap nok testet.

Hvordan bringer Human Technology® bæredygtighed og højeste tekniske kvalitet i samklang?

For TUNAP omfatter bæredygtighed både spørgsmålet om bevarelse af ressourcerne, og også spørgsmålet om den individuelle sundhed for passagererne i bilerne og værkstedspersonalet. Med Human Technology® produkterne til vedligeholdelse og indvendig rengøring af bilen opfylder TUNAP de højest mulige sundhedsstandarder og garanterer samtidig den bedste tekniske kvalitet.

Hvad gør Human Technology® så enestående?

Direkte hudkontakt og berøring er ikke længere skadelig: Den nye TUNAP Human Technology® bidrager til at bevare sundheden for brugeren i værkstedet og brugeren i sin bil! Dette bekræftes af uafhængige tests: Derfor lader TUNAP frivilligt NSF International, The Public Health and Safety CompanyTM teste produkterne. NSF-produkter bliver sædvanligvis udviklet for maskiner og udstyr til fødevareforarbejdning: En høj kravprofil, der dog lige er god nok til de produkter, som et menneske i en bil også kan komme i direkte kontakt med.

Hvilke sundhedsrisici skjuler konventionelle vedligeholdelses-og plejeprodukter?

Ingredienserne, f.eks. opløsningsmidler og aromastoffer, kan fremkalde allergi og astma ved kontakt med hud eller luftveje. Ifølge konservative skøn er der omkring 20.000 allergifremkaldende stoffer. For eksempel brugen af duftstoffet limonen (duft af citron), som hyppigt anvendes i plejeprodukter til biler, er særlig bekymrende på grund af dets bivirkninger: Stoffet irriterer huden og luftvejene, ved hudkontakt udløses overfølsomhed, altså er det allergifremkaldende, og det er meget giftigt for vandorganismer.

Hvilken gruppe mennesker er udsat for skadelige stoffer?

Potentielt alle mennesker, der kommer i kontakt med disse produkter. Flere og flere slutbrugere, og også bilmekanikere, lider under følgerne af allergier, astma og kroniske hudsygdomme, som skyldes kontakten med konventionelle midler. Derfor kan mange konventionelle midler udgøre en fare, ikke kun for allergikere, børn og ældre, men også for værkstedspersonalet, som anvender produkterne hver dag.