Laboratoriekemiker bærer briller og ser på reagensglas med grønt indhold

Sundhed & Miljø

Vi mener, at vi leverer den bedste kvalitet og opfylder de højeste sundheds- og miljøstandarder.

DPF

Vi beskytter værdier

Vi udvikler løsninger i fællesskab med vores kunder, som lever op til vores fælles ansvar for bæredygtighed og ressourcebevarelse. Vores krav er at levere den bedste kvalitet, samtidig med at vi sikrer de højeste standarder for sundhed og miljøvenlighed.

  • Udvikling af individuelle produktsortimenter til vores kunder
  • Fra formel til emballage
  • De mest moderne processer og et internt compliance-team
  • Til TUNAP mærkevareprodukter og private varemærker
  • Til Teknik og Kosmetik

Ansvar for mennesker og miljø

TUNAP er en af de største europæiske producenter af aerosoler og er innovationsførende på mange områder.

Siden 70'erne har TUNAP været en pålidelig og kompetent partner inden for fedtstoffer, olier og pastaer til industrien. TUNAP har spillet en banebrydende rolle i årtier indenfor produkter til bilindustrien, og er også teknologiførende inden for kemisk-tekniske systemer til rengøring af brændstofsystemer.

I 2006 præsenterede TUNAP produktet TUNSolve® - den første sikkerhedsrenser, der blev udviklet sammen med uafhængige nøgleinstitutioner, såsom sikkerhedskomitéen for arbejdsgiverforsikringsforeningen og TÜV Süd.

Med det patenterede klimaanlæg er TUNAP den eneste løsning, som ECARF og den tyske Astma- og Allergiforening (DAAB) anbefaler.

Ung mekaniker holder en værkstedskurv fyldt med aerosolsprøjtedåser og på baggrundsvæggen er der en glaskugle og et TUNAP logo

Kvalitet og service

Uanset om det er rengøring, pleje, beskyttelse eller smøring: TUNAP kan levere hele det nødvendige system fra aktivt koncentreret middel til færdig aerosol. Altid med konceptet om at levere individuelle ydelser, kemiske og kosmetiske produkter af allerhøjeste kvalitet.

TUNAP kan levere strømlignet overordnet rådgivning lige fra finansiel rådgivning til teknisk produktuddannelse til ansvarlig håndtering af kemikalier.

TUNAP GROUPs primære mål er sikkerhed, miljømæssig bæredygtighed, omkostningseffektivitet og kundeorientering. Gennemførelsen af alle disse mål vil forblive en af vores vigtigste udfordringer i fremtiden. For eksempel realiseret med TUNAP Human Technology®, som bringer mennesker og teknologi i harmoni. Mere...

Virksomhedsvideo