Computeranimeret sonde nærmer sig en ventil i en bilmotor

Ventilrensning

Ventil-rengøringsteknologi

Ventilrensning ved hjælp af Ventil-rengøringsteknologi

TUNAP-systemet er let at bruge og løser hurtigt problemet, uden at der kræves komplekse demonteringer. Microflex® 933 Ventilrensningsgranulat fjerner alle aflejringer og kontaminering af ventiler med trykluft, og forårsager ingen skade. Brugt granulat støvsuges væk samtidigt med snavset.

microflex® 936 neutraliseringsopløsning løser resterende granulatpartikler og forhindrer, at de kommer ind i forbrændingskammeret.

  • renser hurtigt, effektivt og forsigtigt uden kompleks demontering
  • Produktet er ikke slibende
  • 70% hurtigere og € 2.000.- billigere for slutkunden
  • Beskadiger ikke helbred eller indeholder allergener
  • Effektivt rengøringsresultat med reduceret risiko for beskadigelse af motoren

Ventilrensning - Sammenligning

Problem

Tab af ydeevne, øget brændstofforbrug og hård tomgang er symptomer på ventilaflejringer og forurening. Årsagen er en kombination af udstødningsrecirkulering og krumtapventilation og manglende fysisk skylningseffekt af brændstof i direkte injektionssystemer.

Årsager

Ufordelagtige kørselsvaner som hyppige korte udflugter og stop-og-kør-trafik, sammen med øgede biologiske ingredienser i brændstof, forværrer forholdene.

Løsning

Hurtig rengøring i stedet for tidskrævende demontering: Det nye TUNAP Ventilrensningssystem fjerner effektivt ventilaflejringer og sparer bilister høje omkostninger.
Til Toppen
For at sikre den bedst mulige service, bruger vi Cookies. Ved at bruge vores services accepterer du vores fortrolighedspolitik Fortrolighedspolitik . Luk