Perfekt matchede sæt grønne spraydåser i et værksted

Vedligeholdelsessprays

Human Technology | TUNAP Professionel

TUNAP Human Technology®

Ung mekaniker præsenterer et sæt matchende grønne spraydåser

Gør værkstedet til et bedre sted at være!

TUNAP Human Technology® tilbyder den perfekte harmoni mellem menneskelige behov og moderne teknologi. Vores nyudviklede sortiment af vedligeholdelsesprodukter til daglig brug tilbyder ikke kun effektivitet og funktionalitet, men også særlig opmærksomhed på brugernes sundhed. Mange arbejdere vil løbende håndtere vedligeholdelses- og rengøringsprodukter gennem hele deres arbejdsliv. Og ønsker naturligvis at gøre dette uden nogen indflydelse på deres generelle helbred. Vi ved, at medarbejdervelfærd er en prioritet for dig. Så hvorfor ikke give dit team det allerbedste arbejdsmiljø – hver dag – med TUNAP Human Technology®.

Godt matchet sæt grønne sprøjtedåser

Helbred og Miljø

TUNAP Human Technology® er one-stop-løsningen til din virksomhed. Det nydesignede sortiment omfatter alle de vedligeholdelses- og plejeprodukter, der anvendes til daglig på bilværksteder. Og Human Technology®-værkstedsholderen sikrer, at dit team altid har hurtig og nem adgang til alle de produkter, de har brug for.

  • Enestående kvalitet
  • Hurtig, ren og brugervenlig
  • Optimalt sprøjtemønster
  • Kort fordampningstid

TUNAP Professionel

Godt matchet sæt sorte sprøjtedåser

TUNAP Professionels produktsortiment sætter en ny standard for vedligeholdelse

Sortimentet omfatter alle pleje- og rengøringsprodukter fra rustopløsningsmiddel til fedt, silikone-olier og rengøringsmidler til bremsevedligeholdelsesprodukter. Påføring er enkel, doseres nemt, sprayen er optimal i form og ventilationstiderne korte.

Bestseller

Human Technology® 901 Flydende fedtstrøm
Human Technology® 904 Indvendig komfort